Onze missie

B&A Installaties heeft ruim 30 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van sanitaire-installaties, zinkwerk, gas-installaties, riolering, drinkwater-installaties en cv-installaties voor zowel nieuwbouw als renovatie projecten. Tevens nemen wij samen met onze vaste onderaannemers ook de mv-installaties in onze opdrachten mee. B&A Installaties is een Kiwa gecertificeerd bedrijf onder KOMO INSTAL® BRL 6000-04, 07 en VCA*

In 2006 zijn wij gesplitst van het voormalige Installatieburo Beuling-Blom. Wij zijn samen met ongeveer 20 gemotiveerde en ervaren jongens van Beuling-Blom onder een andere naam B&A (Blom-Aardoom) Installaties doorgestart. Met dit gemotiveerde en ervaren team zijn wij een gerenommeerd en gezond bedrijf waarmee we onze vaste en nieuwe opdrachtgevers uitstekend kunnen bedienen.

Vragen en informatie
Op deze website proberen wij u een goed zicht te geven van onze service en diensten. Heeft u vragen of bent u op zoek naar meer informatie, onze deur op de Schoffel in De Goorn is altijd voor u geopend!

Medewerkers

B&A Installaties werkt dagelijks met ongeveer 20 eigen medewerkers en 5-10 vaste inleenkrachten en onderaannemers. Wij leveren gedegen kennis en ervaring voor uw opdrachten op het loodgieters/installatie werk.

Nieuwe medewerkers
Natuurlijk zijn wij altijd geinteresseerd om nieuwe mensen welkom te heten binnen B&A Installaties. Jouw eigen interesses en ambities staan natuurlijk voorop. Je kunt denken aan het maken van een combinatie van school en werk, maar ook vinden wij het leuk om jou op de werkvloer te begeleiden en op te leiden. De ervaren medewerkers binnen onze organisatie dragen graag hun kennis aan jou over! Het blijven ontwikkelen en leren is natuurlijk voor iedereen een belangrijk onderdeel dus jouw kennis kunnen wij ook goed gebruiken.

Op kantoor wordt de basis gelegd. De belangrijkste werkzaamheden die op kantoor plaatsvinden zijn calculeren, werkvoorbereiding, ontwerp/tekenen, het begeleiden van de projecten, onderhouden van contacten met opdrachtgevers en leveranciers en natuurlijk de ondersteunende administratie.

about-callout

Nieuwe locatie

Op het nieuwe bedrijventerrein Vredemaker Oost IV in de goorn hebben wij een ‘in het oog springend’ bedrijfspand geraliseerd. Het kantoorgedeelte bestaat uit 3 bouw-lagen; op de begane grond de entree naar de kantoren op de 1ste en 2de verdieping. Tevens op de begange grond magazijn/opslag en werkplaats voor de bedrijfshal erachter.

Grote bouwprojecten

De specialisten van B&A Installaties werken dagelijks aan projecten van grote bouwbedrijven