Profiel

B&A Installaties heeft ruim 30 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van sanitaire-installaties, zinkwerk, gas-installaties, riolering, drinkwater-installaties en cv-installaties voor zowel nieuwbouw als renovatie projecten. Tevens nemen wij samen met onze vaste onderaannemers ook de mv-installaties in onze opdrachten mee. B&A Installaties is een Kiwa gecertificeerd bedrijf onder KOMO INSTAL® BRL 6000-04, 07 en VCA*

Met de onderstaande links kunnen de certificaten worden gedownload.

VCA certificaat

BRL 6000 certificaat

                                    

In 2006 zijn wij gesplitst van het voormalige Installatieburo Beuling-Blom. Wij zijn samen met ongeveer 20 gemotiveerde en ervaren jongens van Beuling-Blom onder een andere naam B&A (Blom-Aardoom) Installaties doorgestart. Met dit gemotiveerde en ervaren team zijn wij een gerenommeerd en gezond bedrijf waarmee we onze vaste en nieuwe opdrachtgevers uitstekend kunnen bedienen.

Vragen en informatie
Op deze website proberen wij u een goed zicht te geven van onze service en diensten. Heeft u vragen of bent u op zoek naar meer informatie, onze deur op de Schoffel in De Goorn is altijd voor u geopend!

 

Contact


Wilt u meer informatie ontvangen over wat B&A Installaties voor uw organisatie kan betekenen?

Contactformulier >>

Vacatures


Bent u opzoek naar een nieuwe uitdaging? Kijk dan bij het overzicht van onze nieuwste vacatures.

Overzicht Vacatures >>


 
           
B&A Installaties 2011
Grafische vormgeving en realisatie: Buro19