Medewerkers

B&A Installaties werkt dagelijks met ongeveer 20 eigen medewerkers en 5-10 vaste inleenkrachten en onderaannemers. Wij leveren gedegen kennis en ervaring voor uw opdrachten op het loodgieters/installatie werk.

Nieuwe medewerkers
Natuurlijk zijn wij altijd geinteresseerd om nieuwe mensen welkom te heten binnen B&A Installaties. Jouw eigen interesses en ambities staan natuurlijk voorop. Je kunt denken aan het maken van een combinatie van school en werk, maar ook vinden wij het leuk om jou op de werkvloer te begeleiden en op te leiden. De ervaren medewerkers binnen onze organisatie dragen graag hun kennis aan jou over! Het blijven ontwikkelen en leren is natuurlijk voor iedereen een belangrijk onderdeel dus jouw kennis kunnen wij ook goed gebruiken.

Op kantoor wordt de basis gelegd. De belangrijkste werkzaamheden die op kantoor plaatsvinden zijn calculeren, werkvoorbereiding, ontwerp/tekenen, het begeleiden van de projecten, onderhouden van contacten met opdrachtgevers en leveranciers en natuurlijk de ondersteunende administratie.

 

Contact


Wilt u meer informatie ontvangen over wat B&A Installaties voor uw organisatie kan betekenen?

Contactformulier >>

Vacatures


Bent u opzoek naar een nieuwe uitdaging? Kijk dan bij het overzicht van onze nieuwste vacatures.

Overzicht Vacatures >>


           
B&A Installaties 2011
Grafische vormgeving en realisatie: Buro19